Hvordan aktiverer jeg SMS-notifikationer i min organisation?

Det er muligt at aktivere SMS-notifikationer i jeres organisation, så medlemmerne i organisationen modtager en SMS-notifikation, så snart en dagsorden eller et referat bliver overført fra ESDH, frigivet til mødedeltagerne, samt ved delte kommentarer.

OBS: SMS-notifikationerne er ikke automatisk slået til i jeres organisation, så hvis du ønsker at gøre brug af denne funktion, skal du kontakte din kontaktperson hos FirstAgenda for et tilbud.

Bemærk: SMS-notifikationen bliver ikke automatisk aktiveret for den enkelte bruger, når funktionen aktiveres i organisationen. Dette skal brugeren selv gøre, hvilket vi viser i nedenstående gennemgang.

• Så snart SMS-notifikationen er aktiveret i din organisation har du mulighed for at aktivere SMS-notifikationer. Her skal du først og fremmest klikke på dine initialer eller profilbillede i øverste højre hjørne og klikke på "Notifikationer".
Image
Notifikationer under initialer

• Du kommer nu ind på oversigten over dine notifikationsindstillingerne. Her kan du ud for "Mobilnummer du modtager sms-notifikationer på" se, hvorvidt funktionen er aktiveret. Er den ikke aktiveret, klikker du på "Indstil kontaktoplysninger".

Image
Indstil kontaktoplysninger

• Slå herefter skyderen til blå ud for "Mobilnummer", hvor du også skal indtaste det mobilnummer, du ønsker at modtage SMS-notifikationerne på. Du gemmer dine ændringer ved at klikke på "Gem".

Image
Aktiver SMS-notifikationer

• SMS-notifikationerne er nu aktiveret for det indtastede nummer.