FirstAgenda Management - version 2024.1

Indsendt af Emilie den tir, 30/01/2024 - 16:08

Vi har denne gang forbedringer med, som er ønsket af flere af jer:

Advarsel ved roteret PDF:

Der kommer nu advarsel ved upload (både fra ESDH og fil) af pdf-filer, der ikke er roteret i 90-graders trin. Advarslen kommer i forbindelse med vores PDF motors tilgængelighedstjek og vil være synligt dels ved upload og dels ved publicering. Herved kan I hurtigt identificere, hvilket dokument/bilag, der er roteret, så I kan skifte det ud. Læs mere i denne supportartikel om, hvad I kan gøre for at udbedre PDF'en.

Markering af ikke-gemte tekster:

Der bliver en tydelig markering under Udgiv-fanen, hvis der er tekst i beslutningsfelterne, der ikke er gemt.

Indholdsfortegnelse og forside:

Indholdsfortegnelse og forside kan nu vises på mere end 1 side.

Ændring af password:

Brugere kan nu igen ændre sit password under profilsiden.

Integration til Workzone:

Der er åbnet for, at der kan laves sagstilknytning til WorkZone-sager med alle sagstilstande, undtaget Arkiveret og Færdigbehandlet.

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.