Hvordan ændrer jeg en roteret PDF?

Hvis din PDF er dannet på en sådan uhensigtsmæssig måde, at dokumentet er roteret i en vinkel, der ikke er forenelig med 90 grader, vil den blive afvist i forbindelse med tilgænglighedstjekket, når du uploader dit dokument til FirstAgenda Management eller ønsker at publicere dit møde med bilag. Det er nødvendigvis ikke noget du selv kan se i PDF'en.

Du vil derfor skulle ændre dit dokument og nulstille det, hvorefter du skal uploade det på ny i Management. Læs her, hvordan du gør:

Sådan ændrer du roteret PDF på Windows PC

• Åben den pågældende PDF på din computer

• Klik på print-ikonet i højre hjørne

Image
Klik på print-ikonet i højre hjørne

• Ud fra Destination, klikker du på dropdown menuen og vælger Microsoft Print to PDF

Image
Klik på udskriv

• Klik nu på Udskriv (du udskriver i virkeligheden ikke dokumentet, men gemmer derimod filen på ny)

• Giv nu filen et nyt navn, og vælg hvor på din computer, du ønsker at gemme den

• Klik på Gem

Upload nu den nye PDF-fil til Management

Bemærk

Metoden er den samme uanset om du uploader dokumenter direkte til Management eller gennem ESDH. Foregår det gennem ESDH, skal du finde den pågældende PDF-fil her, og uploade til Management derigennem.