Seneste driftstatus på FirstAgenda Prepare

Skulle du opleve problemer med et af følgende områder, har vi nogle tips til, hvordan du kan hjælpe dig selv videre i Prepare

Listen nedenfor bliver løbende opdateret, så snart de forskellige udfordringer bliver løst. De løste udfordringer kan du finde i vores oversigt over løste udfordringer.

• Gamle links og bogmærker virker ikke længere
    • Da det nye login ligger på et nyt site, vil de gamle links og eventuelt gemte bogmærker ikke virke længere.

• Gå i stedet direkte til web.firstagenda.com eller tilgå loginsiden fra www.firstagenda.com ved at klikke på login-knappen i øverste højre hjørne

• Har du problemer med at logge på med din mail, er det muligvis fordi din mail og dit brugernavn ikke er ens
    • Log på med dit brugernavn

• Kan du ikke huske dit brugernavn, kan du benytte "Glemt brugernavn"-knappen

• Kan du ikke huske din adgangskode, kan du benytte "Glemt adgangskode"-knappen

• Har du problemer med at logge på appen på iPad?
    • Sørg for at FirstAgenda-app’en er opdateret i App-store (evt. geninstaller app)
    • Hvis app’en “driller”, så prøv at tilgå FirstAgenda via web.firstagenda.com
    • Hvis der er udfordringer med login via App’en, så gør følgende:
    • Luk app’en (swipe op)
    • Åbn Indstillinger -> Safari -> “Ryd historik og webstedsdata”
    • Genstart iPad
    • Åbn app og login

• Gamle notifikationsmails med links er ikke længere gyldige
    • Vær opmærksom på, at mails med links - eksempelvis til udskiftning af adgangskode - udsendt før opdateringen d. 22/4 ikke længere er gyldige.

• Ovenstående gør sig også gældende for vores EU-kunder - her gælder det mails før opdateringen d. 15/4.

• Godkendelsesnotifikation på iPad
    • Efter den nye opdatering, vil du i forbindelse med login på iPad blive mødt med en godkendelsesnotifikation, som man skal bekræfte for at fortsætte login

• Godkendelsesnotifikationen vil også fremgå ved skift af organisation

• Vi ved, at den kan virke generende, men det er et sikkerhedskrav fra Apple, da appen logger ind på et website uden for appen

Oversigt over kendte udfordringer i FirstAgenda Prepare, som vi i øjeblikket arbejder på at få løst:

iPad-appen

• Bladring mellem punkter i Portrait view: Pilene til at bladre mellem punkter virker ikke, når du har iPad’en på højkant.

Web (Web.firstagenda.com)
Administrations-delen

• Brugere modtager mails fra organisationer, hvor de er deaktiveret: Hvis en bruger er blevet deaktiveret i en organisation, mens brugeren stadig var aktiv i et udvalg i organisationen, så kommer der stadig notifikationer til brugeren

• Markering af brugere fritaget fra AD-login: Der ønskes en markering, af hvilke bruger, som er fritaget AD-login’et. Her arbejdes der på en løsning.