Løste udfordringer

Herunder finder du oversigten over de udfordringer som er blevet løst i FirstAgenda Prepare

Torsdag d. 4. maj

• Redigering af note: ved redigering af en personlig note, kommer der en fejl-besked

• Nye AD-brugere får ikke tilknyttet organisation: AD-bruger bliver oprettet via invitation, men bliver ikke tilknyttet organisation

• FirstAgenda-brugere i AD+ organisation: Kan ikke tilknyttes nye udvalg eller tilføjes nye rettigheder

• Ekstra deltager og Godkendelse: Ekstra deltager kan ikke tilføjes godkendelse og har derfor ikke mulighed for at godkende

• Download’ed PDF: Har engelske termer  (”Content”, ”Item”) i stedet for at respektere organisationssproget

Tirsdag d. 10 maj

• Log ind med face-id/touch-id: Både Face-ID og Touch-ID virker på iPad. Man skal bare sørge for at lukke appen ned ved at swipe den ud af skærmen i stedet for at klikke på “Log ud” under “Indstillinger” i appen. Hvis man klikker på “Log ud”-knappen, så vil token og password blive fjernet, og man skal logge ind på nye med brugernavn + adgangskode inden Touch- og Face-ID vil virke igen.

• Ny AD-bruger og telefonnummer: Telefonnummer-feltet er ikke længere obligatorisk på en AD-brugerinvitation. Dette betyder, at dagsordensamleren kan slette det telefonnummer som bliver sat, når man klikker på “Redigér invitation”. (NB Der kommer senere en løsning i forhold til admin-telefonnummer, som bliver sat pr default)

• Redigering af invitationer: Når man i en AD-organisation vil invitere en ekstern bruger (en bruger som ikke er er AD-bruger) aktiverer man indstillingen “Invitér ekstern bruger”. Nu kan indstilligen også foretages ved at klikke på “Rediger invitation”, hvis man glemte at slå indstillingen til i første omgang

• Invitationer og vis engangskode: På inviationer kan admin nu få vist engangskoden og derved hjælpe inviterede brugerne når de henvender sig om, at de af en eller anden grund ikke har fået tilsendt engangskoden

• Expired password-mail: Indeholder et forkert link. Midlertidig løsning er, at du klikker på “Har du glemt dit password?” i loginboksen

• Mailskabeloner og sprog: Mails er nu I et meget pænere design og findes både på DK, SE, NO, og EN

Onsdag d. 10 maj

• Password-regler med æ,ø og å: Fejlbeskeden “Adgangskode ikke stærk nok!” blev vist, hvis en ny adgangskode indeholdt æ, ø og å. De danske bogstaver kan nu indgå i nye adgangskoder.

• Dobbelt invitationer og advarsel: Flere brugereadministratorer er ‘kommet til’ at oprette flere invitationer til samme mailadresse, hovedsageligt pga invitationer ikke prompte bliver syncet over i Prepare. Det har resulteret i en del forvirring - bl.a. pga temp.org-mails, som opstår, hvis der allerede findes en invitation i forvejen. Vi forsøger nu at dæmme op for dubletter ved at komme med en advarsel , hvis man indtaster en mail, der allerede findes på en invitation i forvejen. Beskeden lyder: “Der er allerede sendt en invitation til denne mail. Se invitation”
    Samme advarsel vises ved redigering af invitationer.

• Brugerliste i Prepare med angivelse af gl. invitationer: Invitationer fra det ‘gamle’ login eller organisationsbrugere uden tilknytning til en offentlig bruger er markeret med et lyn, så de er lette at finde frem til i brugerlisten

Fredag d. 12 maj (Opdater til seneste Version 8.03 for at løsningerne på iPad slår igennem)

• Timeout på iPad: Hvis man i administrationsdelen sætter timeout på iPad til fx 30 min, så slår tidsindstillingen ikke igennem på iPad

• PDF Modul og æ,ø,å: Ved download af et møde, som var frigivet før vores releases var der en html-encoding-fejl. Men kun hvis dagsordenen var overført fra ESDH. Nu vises de daske bogstaver (æ,ø,å) atter korrekt.

• Login-logs under “Indstillinger”: indeholder nu også SSO-logins. Dvs logins efter 15/4 (Binero) og 22/4 (Amazon)

• Profil-sprog: bliver nu respekteret i Admin-delen. En lille pudsig finte, er, at du skal huske at bruge “Tilbage-til-Prepare-knappen” øverst til højre, for at sproget slår igennem (se screen shot længere nede)

• Profil-billede: Du kan nu tilføje, skifte, ændre og slette dit profilbillede

• Ipad og skift mellem Binero og Amazon: virker , og man kommer ikke længere i nogen låst-tilstand eller får vist en fejlbesked

Tirsdag d. 23 maj

• Sortering i Udvalgs-tabel: Når man går ind på et udvalg, klikker på “Rediger” for at ændre på brugernes rettigheder i et udvalg, så er det igen muligt at sortere på kolonnerne i tabellen, så man hurtigt får overblik over, hvem der er dagsordensamler, udvalgsmedlem etc.

Mandag d. 29 maj

• TouchID + FaceID: TouchID- og FaceID kun bliver nulstillet, hvis man klikker på “Log ud” under Indstillinger i iPad-appen

• Blinkende dato for næstkommende møde: På udvalgslisten vises der en blinkende dato på de udvalg, hvor der er et forestående møde.

• Beslutninger på punkt-niveau manglede: Beslutninger på manuelle møder kunne på iPad’en kun ses på forsiden af mødet. Nu kan de også ses på punktniveau - ligesom på web.