Kan jeg få tilgang til flere AD-organisasjoner med samme innlogging?

Ja, det kan du. Les videre i følgende scenario:

Slik får du tilgang til flere AD-organisasjoner med samme innlogging

Scenario: Du har AD-innlogging i en organisasjon (A) og blir invitert til en annen AD-organisasjon (B).

• Klikk på lenken i invitasjonen og følg invitasjonsflowet som vanlig.

• Husk å logge inn med det eksisterende AD-innloggingen (A).

• Hvis du allerede er logget inn med din AD-innlogging (A), skjer ovennevnte punkt automatisk.

• Deretter blir du omdirigert til den nye AD-organisasjonens (B) innloggingsside, hvor du logger inn.

På denne måten knytter du flere AD-innlogginger til din FA-konto.

Hvis du velger organisasjon A, må du logge inn med tilsvarende AD-innlogging, og det samme gjelder for organisasjon B.