Kan jeg slette et utvalg?

Som administrator kan du slette utvalg. Hvis du sletter et utvalg, vil det ikke lengere bli vist i FirstAgenda Prepare.

Har administratoren ved en feil kommet til å slette et utvalg, kan det aktiveres igjen, ved å klikke på linken Vis slettede utvalg under menyen Utvalg.

Slik sletter du utvalg

• Klikk på menyen Utvalg

• Klikk på utvalget du ønsker å slette

• Klikk på Slett-knappen og deretter OK for å bekrefte slettningen

Bilete
Oversikt over alternativene for et utvalg og en rød sletteknapp