Hvordan aktiveres to-faktor-login?

Med to-faktor-login øker du sikkerheten rundt bruken av FirstAgenda Prepare enda mer. To-faktor-login kan både aktiveres på brukernivå og organisasjonsnivå.

Slik aktiverer du to-faktor-login på brukernivå

Du kan selv aktivere to-faktor-login under dine sikkerhetsinnstillinger. Når du aktiverer to-faktor-login på brukernivå, gjelder det for alle de organisasjonene du er medlem av.

• Logg inn på web.firstagenda.com

• Klikk på dine initialer øverst i høyre hjørne

• Du blir nå ført videre til brukeradministrasjonssiden, hvor du kan gjøre dine endringer

• Klikk på Login og sikkerhet i venstremenyen

Bilete
Login og sikkerhet

• Klikk på Skift ut fra ”To-faktor-login” og slå to-faktor-login på

Bilete
2-faktor innlogging på brukernivå

• Klikk heretter på Lukk

• Du har nå slått på to-faktor-login på brukernivå

Slik aktiverer du to-faktor-login på organisasjonsnivå

Hvis du er administrator i FirstAgenda Prepare, kan du slå på to-faktor-login på organisasjonsnivå, slik at det gjelder for alle organisasjonens medlemmer.

• Logg inn på web.firstagenda.com

• Klikk på Innstillinger i venstremenyen i Prepare

• Under Organisasjoner klikker du på Rediger organisasjon i høyre hjørne

• Du blir nå ført videre til brukeradministrasjonssiden, hvor du kan gjøre din endringer

• Slå knappen på ut fra To-faktor-login

Bilete
2-faktor innlogging på organisasjonsnivå

• Klikk på Lagre nederst på siden

• Klikk på “Gå til Prepare” i venstremenyen for å komme tilbake til Prepare

Du har nå aktivert to-faktor-login for organisasjonen