Hvorfor blir ikke brukerne overført til Live?

Hvis du opplever problemer med at brukerne dine ikke kommer over til Live, kan det være flere forklaringer

1. Brukeren har ikke benyttet invitasjonen

Når du har sendt en invitasjon til en bruker i Prepare, vil brukeren umiddelbart vises i brukerlisten, selv om brukeren ikke har akseptert og brukt invitasjonen ennå.

Først når brukeren har akseptert invitasjonen og opprettet sin brukerkonto i Prepare, kan brukeren importeres til Live.

Sørg derfor for at brukeren har akseptert invitasjonen, og deretter importer brukerne til Live.

• Se her for hvordan du sender en invitasjon på nytt til en bruker hvis invitasjonen har blitt borte.
  • Se her for hvordan du importerer brukere til Live.

2. Brukeren er ikke tilknyttet et utvalg

For at en bruker skal kunne importeres til Live, må brukeren være tilknyttet et utvalg i Prepare, enten som utvalgsmedlem eller som annet medlem.

• Hvis brukeren har stemmerett i Live, må brukeren være tilknyttet utvalget som utvalgsmedlem.
  • Hvis brukeren er dagsordenansvarlig eller varamedlem, må brukeren tilknyttes utvalget som annet medlem.

Sørg derfor for at brukeren er tilknyttet et utvalg i Prepare, og deretter importer brukere til Live.

• Se her for hvordan du knytter en bruker til et utvalg.
  • Se her for hvordan du importerer brukere til Live.

Obs. Hvis verken utvalg, møter eller brukere kommer over til Live, så sjekk om utvalget er aktivert i Publicerings API’et. Se her for hvordan du aktiverer Publicerings API’et.