Hvordan sender jeg en ny invitasjon?

Hvis invitasjonen til FirstAgenda Prepare har gått tapt for en av dine brukere, har du muligheten til å sende en ny invitasjon.

Slik sender du en ny invitasjon til FirstAgenda Prepare

• Klikk på 'Brukere' i venstremenyen i Prepare.

• Klikk på 'Se status for alle brukere' i øvre høyre hjørne. Du vil nå bli omdirigert til brukeradministrasjonen.

Bilete
Klikk på 'Se status for alle brukere' i øvre høyre hjørne.

• Klikk deretter på 'Invitasjoner' i venstremenyen på brukeradministrasjonssiden. Her finner du en liste over brukere som har mottatt en invitasjon, men som ikke har brukt lenken i invitasjons-e-posten.

Bilete
Klikk deretter på 'Invitasjoner' i venstremenyen

• Klikk på den brukeren som trenger å motta en ny invitasjon.

Bilete
Klikk på brukeren

• Du har nå muligheten til å redigere brukerinvitasjonen. Klikk på 'Lagre og send invitasjon på nytt' nederst på siden:

Bilete
Klikk på 'Lagre og send invitasjon på nytt'

Brukeren vil nå motta en ny invitasjons-e-post i sin innboks.