Hvordan opretter jeg en feltskabelon og punktskabelon til sagsfremstilling som dokument?

For at du kan benytte dig af funktionen "Sagsfremstilling som dokument" skal du først have lavet nogle feltskabeloner og punktskabeloner til netop dette formål.

Oprettelse af Feltskabelon

• Fra forsiden af FirstAgenda Management klikker du på "Skabeloner" i menuen øverst og vælger herefter "Feltskabeloner" i drop-down menuen

Image
Feltskabelon i drop-down menu

• Klik nu på "Opret Ny"

Image
Opret ny-knap til højre øverst

• Giv ny feltskabelonen et navn - dette kunne eksempelvis være "Sagsfremstilling som PDF" og vælg "PDF" under "Type af indhold" og klik på "Opret".

Image
Oprettelse af navn til feltskabelon

• Marker herefter "Dette felt skal udfyldes" med et flueben og klik på "Gem ændringer"

Image
Markering af "Felt skal udfyldes"

Nu er selve feltskabelonen oprettet, og der skal herefter oprettes en punktskabelon, hvor feltskabelonen skal indgå. På den måde har du også mulighed for at have flere forskellige punktskabeloner liggende. Eksempelvis med Sagsfremstilling som dokument og referat som tekst, Sagsfremstilling som dokument og referat som dokument, osv.

Oprettelse af punktskabelon

• Under "Skabeloner" vælger du "Punktskabeloner" i drop-down menuen

• Herefter klikker du på "Opret ny

• Navngiv nu din punktskabelon - dette kunne i dette tilfælde være "Sagsfremstilling som dokument og referat som tekst" og klik på "Opret"

• Tilføj nu den feltskabelon du netop oprettede, som hedder "Sagsfremstilling som dokument" samt dit sædvanlige beslutningsfelt, der er markeret til at blive udfyldt som referat. I dette tilfælde hedder den blot "Beslutning".