Sådan håndterer du en habilitetsvurdering

• Når der er blevet søgt om en habilitetsvurdering hos en specifik mødedeltager, vil mødedeltageren fremgå under "Habilitetsvurderinger" under fanen "Deltagelse".

Image
Deltager fremhævet under habilitetsvurderingen

• Herefter skal der foretages en intern vurdering, og når der er truffet en beslutning vedrørerende habilitetsvurderingen, kan ansøgningen enten afvises eller mødedeltageren kan meldes inhabil

• Dette gør du ved at klikke på de tre prikker ud for brugeren, der er blevet habilitetsvurderet.

• Herefter kan du nu enten afvise ansøgning ved at trykke på Afvis eller melde mødedeltageren inhabil med at trykke på Meld inhabil.

Image
Knapper til at afvise eller melde om inhabilitet

• Hvis du melder en mødedeltager inhabil, vil mødedeltageren ikke længere have adgang til punktet og vil dermed ikke kunne stille forslag, stemme eller melde sig på talerlisten.

• Hvis du afviser, vælger du at mødedeltageren ikke er inhabil og mødedeltageren vil have adgang til punktet.