Hvorfor kommer brugerne ikke over i Live?

Hvis du oplever problemer med, at dine brugere ikke kommer med over i Live, kan der være flere forklaringer.

1. Brugeren har ikke benyttet sin invitation

Når du har udsendt en invitation til en bruger i Prepare, vil brugeren med det samme vise sig i brugerlisten - også selvom brugeren ikke har accepteret og benyttet invitationen endnu.

Først når brugeren har accepteret invitationen og har oprettet sin brugerkonto i Prepare, kan brugeren blive importeret til Live.

Sørg derfor for, at brugeren har accepteret sin invitation og og importer derefter brugerne til Live.

• Se her, hvordan du gensender en invitation til en bruger, hvis invitationen er blevet væk
  • Se her, hvordan du importerer brugere til Live

2. Brugeren er ikke tilknyttet et udvalg

For at en bruger kan importeres til Live, skal brugeren være tilknyttet et udvalg i Prepare, enten som udvalgsmedlem eller som øvrigt medlem

• Er brugeren stemmeberettiget i Live, skal brugen være tilknyttet til udvalget som udvalgsmedlem
  • Er brugeren dagsordenansvarlig eller stedfortræder, skal brugeren tilknyttes til udvalget som øvrigt medlem

Sørg derfor for, at brugeren er tilknyttet et udvalg i Prepare og importer derefter brugere til Live.

• Se her, hvordan du tilknytter en bruger til et udvalg
  • Se her, hvordan du importerer brugere til Live

Obs. Kommer hverken udvalg, møder eller brugere over i Live, så tjek om udvalget er aktiveret i Publicerings API’et. Se her, hvordan du aktiverer Publicerings API’et.