Push notifikationer på LetDialog

Dato
Status
Type
Info
Kategori

Problemet med pushnotifikationer er nu løst med nyeste release på Android app'en.

Vi oplever i øjeblikket problemer med push-notifikationer i LetDialog appen, især på Android mobiler.

Vi arbejder på at løse sagen og anbefaler i mellem tiden, at man slår sms-notifikationer til på sin profil.

På vores supportside kan man læse, hvordan man modtager sms-notifikationer her: https://support.firstagenda.com/letdialog/borger/saadan-modtager-du-sms-notifikationer

Med venlig hilsen,
LetDialog teamet