Letdialog

Hvordan tilføjer jeg en statusbesked til min tilstedeværelse?

I LetDialog er det muligt for dig at sætte en status for din tilstedeværelse, som markerer om du er tilstede eller om du ikke er tilstede i LetDialog. Hertil har du mulighed for at skrive en statusbesked, som vil være tilgængelig ud fra dit navn i dialogerne.

En statusbesked kan være fordelagtig, så dine dialogdeltagere ved eksempelvis hvorfor og hvor længe du er fraværende.

Obs. Funktionen er kun tilgængelig for brugere, der logger ind med ADFS