FirstAgenda Management

FirstAgenda Management - Version 2024.2

Indsendt af Andreas den man, 19/02/2024 - 10:50

I denne produktopdatering til FirstAgenda Management har vi foretaget en række små layoutforbedringer samt nogle mindre fejlrettelser.

Vejledning til opsætning af WorkZone integration (t.o.m. vers. 2023.1)

Forberedelse

Som forberedelse til opsætning af integrationen, skal følgende være på plads:

KMD skal levere:

1. URL’en til endpointet
  2. Domænet hvori WORKZONEAGMUSER findes
  3. Password til WORKZONEAGMUSER
  4. Der skal være oprettet en bruger i WorkZone til brug for test af integrationen.

FirstAgenda skal kende brugernavn og password for denne bruger

FirstAgenda skal levere

Vejledning til opsætning af WorkZone integration (t.o.m. vers. 2023.0)

Forberedelse

Som forberedelse til opsætning af integrationen, skal følgende være på plads:

KMD skal levere:

1. URL’en til endpointet
  2. Domænet hvori WORKZONEAGMUSER findes
  3. Password til WORKZONEAGMUSER
  4. Der skal være oprettet en bruger i WorkZone til brug for test af integrationen.

FirstAgenda skal kende brugernavn og password for denne bruger

FirstAgenda skal levere:

Hvordan ændrer jeg en roteret PDF?

Hvis din PDF er dannet på en sådan uhensigtsmæssig måde, at dokumentet er roteret i en vinkel, der ikke er forenelig med 90 grader, vil den blive afvist i forbindelse med tilgænglighedstjekket, når du uploader dit dokument til FirstAgenda Management eller ønsker at publicere dit møde med bilag. Det er nødvendigvis ikke noget du selv kan se i PDF'en.

Du vil derfor skulle ændre dit dokument og nulstille det, hvorefter du skal uploade det på ny i Management. Læs her, hvordan du gør:

FirstAgenda Management - version 2023.8

Indsendt af Andreas den fre, 01/12/2023 - 12:53

I den seneste produktopdatering, har vi haft et særligt fokus på udvikling af den nye PDF-generator i FirstAgenda Management. Derudover har vi foretaget nogle småjusteringer og fejlrettelser for at sikre stabilitet i løsningen.