FirstAgenda Prepare - Sortering av punkter och möjlighet till SMS-aviseringar

Inlagt av Andreas fre, 08/23/2024 - 09:32

I den senaste produktuppdateringen för FirstAgenda Prepare introducerar vi en efterlängtad funktion som nu låter dig sortera punkter med hjälp av kategorier. Samtidigt är det nu också möjligt att få SMS-aviseringar, och vi har även gjort några mindre felrättningar. Allt detta kan du läsa mer om nedan.

Nya funktioner

• Sortering av punkter med hjälp av kategorier: Innan uppdateringen deaktiverades sorteringsfunktionen när en kategori lades till mellan punkterna. Efter den senaste uppdateringen förblir sorteringsfunktionen aktiv, oavsett om man använder kategorier eller inte.

• Du kan nu få SMS-aviseringar: Med uppdateringen är det nu möjligt att aktivera SMS-aviseringar i er organisation, så att medlemmarna i organisationen får en SMS-avisering så snart en dagordning eller ett protokoll överförs från ESDH, släpps till mötesdeltagarna samt vid delade kommentarer. Du kan läsa mer om SMS-aviseringarna här.

• OBS: SMS-aviseringarna är inte automatiskt aktiverade i er organisation, så om du vill använda den här funktionen måste du kontakta din kontaktperson hos FirstAgenda för ett erbjudande.

• Nynorsk är nu ett valbart språk: Det är nu möjligt att välja nynorsk som språk på din användarprofil. Detta gäller även på organisationsnivå, där du också kan välja nynorsk.

Felrättningar

• Möten kan återigen nås på iPad: Vissa av er har kanske upplevt problem med att få tillgång till möten i appen på iPad. Detta fel är nu löst, så att möten återigen kan nås.

• Anslutna användare har omedelbar tillgång till andra organisationer - utan att behöva logga ut och in: Tidigare, när man använde funktionen "anslut organisation", som låter dig ansluta en organisation till en användare utan att användaren behöver skapas på nytt i organisationen, var användaren tvungen att logga ut och in för att dagordningssamlaren skulle se att användaren hade skapats i organisationen. Detta har nu rättats till så att den anslutna användaren får tillgång direkt utan att behöva logga ut och in.