Hur aktiverar jag SMS-aviseringar i min organisation?

Det är möjligt att aktivera SMS-aviseringar i er organisation, så att medlemmarna i organisationen får en SMS-avisering så snart en dagordning eller ett protokoll överförs från ESDH, släpps till mötesdeltagarna, samt vid delade kommentarer.

OBS: SMS-aviseringarna är inte automatiskt aktiverade i er organisation, så om du vill använda den här funktionen måste du kontakta din kontaktperson hos FirstAgenda för ett erbjudande.

Observera: SMS-aviseringen aktiveras inte automatiskt för den enskilda användaren när funktionen aktiveras i organisationen. Detta måste användaren göra själv, vilket vi visar i genomgången nedan.

• Så snart SMS-aviseringen är aktiverad i din organisation har du möjlighet att aktivera SMS-aviseringar. Du måste först och främst klicka på dina initialer eller profilbild i det övre högra hörnet och klicka på "Aviseringar".

Bild
Aviseringer

• Du kommer nu in på översikten över dina aviseringsinställningar. Här kan du se om funktionen är aktiverad vid "Mobilnummer för att ta emot SMS-aviseringar". Om den inte är aktiverad, klickar du på "Redigera".

Bild
Redigera

• Slå sedan på skjutreglaget till blått bredvid "Mobilnummer", där du också måste ange det mobilnummer som du vill ta emot SMS-aviseringar på. Du sparar dina ändringar genom att klicka på "Spara".

Bild
Aktiver aviseringar

• SMS-aviseringarna är nu aktiverade för det angivna numret.