Nyheter FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - Tvungen appuppdatering

Inlagt av Emilie fre, 07/05/2024 - 10:57

Inom kort kommer en ny version av appen och i samband med detta kommer era användare att tvingas uppdatera sin app.

Anledningen till detta är att det finns en korrigering av push-notifikationer och det krävs att appen uppdateras för att push-notifikationer ska fungera korrekt.

Om era användare har en äldre version än 8.0.14 och inte har aktiverat automatisk uppdatering av appen kommer de att mötas av denna skärmbild och måste därefter uppdatera appen. När de har uppdaterat appen kan de logga in.

FirstAgenda Prepare - iPad App Version 8.0.14

Inlagt av Andreas ons, 05/01/2024 - 11:05
En ny version av FirstAgenda Prepare-appen för iPad har precis blivit tillgänglig i App Store. Uppdateringen innehåller flera felrättningar, bland annat gällande annat material, länkar i dokument och push-meddelanden.