Vad betyder rätten 'Kan se alla öppna instanser'?

Som mötessekreterare för ett instans har du möjligheten att ge en användare tillgång att se öppna möten i öppna instanser som användaren inte är medlem i. Användaren kommer inte att kunna se stängda möten eller stängda punkter på mötena.

Om rätten är avstängd kommer användaren endast att kunna se möten i det/den instans som användaren är medlem i.

Så här aktiverar du rätten 'Kan se alla öppna instanser':

• Logga in på web.firstagenda.com

• I vänstermenyn klickar du på Användare

• Klicka sedan på den användaren för vilken du vill aktivera rätten

• Scrolla ner till Rättigheter

• Klicka på Redigera

Bild
Klicka på Redigera

• Aktivera reglaget och klicka till slut på Spara

Bild
Aktivera reglaget

Rätten är nu aktiverad för användaren.