Hur raderar jag ett beslut?

Så raderar du ett beslut

1. Klicka på Läs dagsorden och välj den dagordning i vilken ett beslut ska raderas

2. Välj den dagordningspunkt där du vill radera ett beslut

3. Markera hela texten och tryck på radera så att fältet blir tomt

Bild
Slett beslut

4. Klicka på "klicka här förr att gå till samlat protokoll" så att du kommer ut till mötets startsida

5. För att ändringarna ska gå igenom måste du släppa protokollet igen. Klicka på "Släpp samlat protokoll"

Bild
Gå til samlet referat

Vill du meddela beredningsmedlemmarna om att beslut har raderats, måste du se till att bocka för "Meddela beredningsmedlemmar". Här kan du även lägga till en kommentar som skickas ut ihop med aviseringsmejlet.