Hur laddar jag ner beslut i ett samlat protokoll?

Om du som mötessekreterare har tillfogat beslut till mötets dagordningspunkter, kan du behöva samla alla beslut i ett enda dokument. Anledningen kan vara att du ska använda det samlade protokollet till arkivering, eller att du vill skicka det vidare till berörda personer som inte var med på mötet.

Tänk på att det samlade protokollet endast kan nedladdas för möten som upprättats i Prepare. Dagordningar som överförts från ett system för ärende- och dokumenthantering (ÄHS) har inte denna funktion.

Så laddar du ned ett samlat protokoll i PDF-format:

• Klicka på "Läs dagordning" i det vänstramenyn

• Gå till ett möte med beslut och kontrollera att alla beslut har släppts

• Klicka på knappen "Hämta innehåll"

Bild
PDF indhold

• Kryssa sedan i "Protokoll" och tryck på "Ladda ner"

Bild
Download indhold

Nu får du ett mejl med en länk för att ladda ner alla dina beslut i en enda PDF, när protokollet är klart.