När har jag godkänt ett protokoll?

Du har godkänt ett protokoll när du aktivt varit inne och klickat ”Godkänn”.

Oftast är det bara en punkt du ska godkänna – t.ex. en punkt som innehåller godkännande av protokoll – men det finns också möjlighet att godkänna flera punkter.

På dagordningens startsida kan du se vilka punkter du har godkänt samt de eventuella punkter som saknar ditt godkännande.

• Punkter du har godkänt visas med en grön ikon

• Punkter som du måste godkänna visas med en blå ikon

Bild
Godkännande

Så får du reda på den exakta tidpunkten för ditt godkännande

• Klicka dig in på den punkt som du har godkänt

• Överst i vänstermenyn står det Godkänd i den gröna knappen

• Klicka på Godkänd för att se tidpunkten för godkännandet.

Bild
Tidspunkten för godkännandet

Läs mer om hur du godkänner et protokoll.