Kan jag dela en anteckning?

Nej, anteckningar är personliga och kan inte delas med andra.

Men om du har en anteckning som du gärna vill dela med andra kan du alternativt kopiera texten i anteckningen och göra en delad kommentar i stället:

• För att kopiera texten på iPad, håll fingeret över texten och välj "Markera allt" och klicka "Kopiera"

Bild
Håll fingeret över texten och välj "Markera allt" och klicka "Kopiera

• Gör en delad kommentar. Håll därefter fingeret över fälten för texten och välj "Klistra in".

• Klicka på "Skicka"

Du har nu kopierat din anteckning i en delad kommentar.