Hur gör jag en anteckning?

I en dagordning kan du lägga till anteckningar i ärendebeskrivningar och bilagor. Dina anteckningar kan ses i ärendebeskrivningen eller bilagan samt i anteckningsöversikten. Dina anteckningar är personliga och kan endast ses av dig.

Så gör du en anteckning på iPad:

• Välj en ärendebeskrivning eller bilaga

• Håll fingret nedtryckt på skärmen

• Välj anteckning genom att dra fingret upp till anteckningsikonen

• Gör en anteckning i textfältet högst upp till vänster och tryck Spara

Bild
Välj anteckning

Bild
Skriva anteckning

Så gör du en anteckning på webb:

• Välj en ärendebeskrivning eller bilaga

• Klicka med musen på det ställe i texten där du vill göra en anteckning och vänsterklicka sedan en gång

• För musen upp till anteckningsikonen

• Det kommer upp ett textfält i vilket du kan införa din anteckning

• När du har gjort din anteckning klickar du på den blå bocken for at spara

Bild
Anteckning på webb

Obs: anteckninger är personlig och kan inte delas med andra. Vill du dela din anteckning i en kommentar, kopiera texten och skapa en delad kommentar.