Hur ändrar jag mitt användarnamn?

Som mötesdeltagare har du möjlighet att själv ändra ditt användarnamn.

Så här ändrar du ditt användarnamn

• Logga in på webb.firstagenda.com

• Klicka på dina initialer eller din profilbild i det högra hörnet och klicka på Redigera profil

Bild
klicka på Redigera profil

• Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationsidan. Klicka på Inloggning och säkerhet i vänstermenyn

Bild
Klicka på Inloggning och säkerhet i vänstermenyn

• För att ändra ditt användarnamn klickar du på Redigera bredvid Användarnamn

Bild
 klickar du på Redigera bredvid Användarnamn

• Skriv det nya användarnamn du vill använda för inloggning i framtiden och klicka på Spara

Nu har du ändrat ditt användarnamn.