Glömt lösenordet: Vad ska jag göra?

Om du har glömt ditt lösenord till FirstAgenda Prepare kan du använda funktionen Glömt lösenord som du hittar nederst i inloggningsrutan.

Få skickat mejl om byte av lösenord

1. Klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" längst ner på inloggningssidan

Bild
Inloggningssidan

2. Ange din e-postadress eller ditt användarnamn och klicka på Fortsätt

Bild
glömt ditt lösenord

3. Kontrollera din e-postinkorg och klicka på länken i e-postmeddelandet.

Bild
Kontrollera din e-postkorg

4. Ange nu din sms-kod som du just har fått.

Bild
Engångskod

5. Ange ditt nya självvalda lösenord i fältet och klicka på Skapa lösenord

Ditt lösenord har nu ändrats. Logga in med det nya lösenordet

Kriterier for nytt passord:

• Minst 8 tegn
  • Minst én stor bokstav
  • Minst én liten bokstav
  • Minst ett tall