Vad kan jag ändra på min profil?

Om du vill göra ändringar i din profil kan du klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och sedan välja "Profil".

Bild
Profil

Du kommer då åt din profil, där du kan se dina personuppgifter. Ändringar av personuppgifter sker på användaradministrationssidan, så om du vill ändra dina uppgifter klickar du på "Edit user data" i det nedre högra hörnet.

Bild
 Redigera profil

Du kommer nu till användaradministrationssidan där du kan göra ändringar. Klicka på "Redigera" baserat på fälten där du vill ändra informationen. Kom ihåg att klicka på "Spara" när ändringen är gjord

Under Personliga upplysningar kan du redigera:

• Lägg till / ändra profilbild
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Språk
  • Tidszon

Klicka på Redigera baserat på fältet du vill redigera och klicka på Spara när du har gjort din ändring.

Bild
Personlig information

Under Inloggning och säkerhet kan du redigera:

• Användarnamn
  • Lösenord
  • E-post
  • Tvåfaktorsautentisering
  • Mobilnummer

Klicka på Redigera baserat på fältet du vill redigera och klicka på Spara när du har gjort din ändring.

Bild
Inloggning och säkerhet