Hur aktiverar jag tvåfaktorsinloggning på min användare?

Du kan välja att aktivera tvåfaktorsinloggning på din användare så att du måste logga in med både ditt lösenord och en SMS-kod som skickas till dig varje gång du loggar in på FirstAgenda Prepare. När du aktiverar tvåfaktorsautentisering på användarnivå gäller det för alla organisationer som du är medlem i.

Så här aktiverar du tvåfaktorsinloggning:

• Logga in på web.firstagenda.com.

• Klicka på dina initialer längst upp i högra hörnet och klicka på "Redigera profil".

• Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationssidan där du kan göra dina ändringar.

• Klicka på "Inloggning och säkerhet" i vänstermenyn.

Bild
Klicka på "Inloggning och säkerhet" i vänstermenyn.

• Klicka på "Redigera" vid "Tvåfaktorsautentisering" och aktivera tvåfaktorsinloggningen.

Bild
Klicka på "Redigera" vid "Tvåfaktorsautentisering"

• Klicka sedan på "Stäng".

Bild
aktivera tvåfaktorsinloggningen.

• Du har nu aktiverat tvåfaktorsinloggning på användarnivå.

Om du på något sätt vill avaktivera tvåfaktorsinloggning är proceduren densamma. Du stänger bara av knappen under tvåfaktorsautentisering.

Observera: Om din organisation har valt att aktivera tvåfaktorsinloggning på organisationsnivå kan du inte avaktivera det för den aktuella organisationen.