Varför hittar jag inte min dagordning under "PDF-modul"?

Detta beror antagligen på att du inte har släppt din dagordning än. En dagordning eller ett protokoll måste ha släppts i Prepare för att du ska kunna använda exportmodulen.

Släpp din dagordning och välj dagordning eller protokoll under menyn PDF-modul. Kom ihåg att trycka på knappen Skapa PDF för att påbörja skapandet av PDF-filen.

Det kan också bero på att du inte är mötessekreterare i den instans där dagordningen ligger. Kontakta administratören för att få befogenhet som mötessekreterare i instansen ifråga.