Vad gör jag om en användare upplever fel vid inloggning på iPad?

Det kan hända att en användare kan logga in på FirstAgenda Prepare på en PC utan problem, men upplever fel vid inloggning på en iPad.

Det kan bero på en bristande uppdatering av iPaden eller att användaren väljer fel region i appen.

• Be först användaren att se till att iPaden är uppdaterad (både med avseende på IOS-uppdatering och senaste appuppdateringen).

• Kontrollera sedan att användaren väljer rätt region i appen.

Bild
Region

Observera:

• Om du normalt loggar in på web.firstagenda.eu, välj Sverige eller EU.

• Om du normalt loggar in på web.firstagenda.com, välj Danmark eller något av de återstående länderna.