Hur exporterar jag en dagordning?

Guiden nedan visar hur du hämtar dagordningar och protokoll från Prepare.

• Logga in i Prepare på web.firstagenda.se

• Klicka på PDF-modul

• Bocka för de dagordningar eller protokoll du vill hämta från Prepare. Observera att du endast kan se dagordningar från de instanser du är ansvarig för

• Välj om du ska ta med bilagor

• Välj om slutna bilagor skal inkluderas

• Välj om bilagorna ska läggas efter varje enskild punkt (i annat fall läggs de tillsammans efter dagordningen/protokollet)

• Välj om du vill ta med släppt beslut (gäller endast för möten som upprättats manuellt i Prepare)

• Välj om besluten ska läggas efter varje enskild punkt

• Välj om slutna punkter ska inkluderas

Bild
Inställningar för PDF-modulen

• Klicka på Skapa PDF

• Den snurrande cirkeln visar att exporten utförs

• När exporten är färdig får du ett mejl. Klicka på länken i mejlet

• Innan du kan se PDF:en måste du logga in i Prepare och identifiera dig. Om du inte vill vänta på mejlet kan du även trycka på F5 när du är inne på PDF-modulsidan i Prepare. Om PDF:en är klar kommer statusen att växla från gul till grön. Under kolumnen "Länk" kan du sedan klicka på Hämta PDF för att visa dagordningen eller protokollet i PDF-format.
Bild
Ladda ner PDF-knappen på höger sida