Hjälp med omdirigerings-URL?

Som organisationsadministratör har du möjlighet att skapa en omdirigerings-URL som tar dig direkt till FirstAgenda Prepare

Omdirigerings-URLen kan användas av alla användare i er organisation för att komma direkt till FirstAgenda Prepare utan att behöva passera inloggningsrutan först.

Omdirigerings-URLen är endast relevant om ni använder AD-inloggning eller annan intern inloggning i er organisation. Dessutom är det även möjligt att spara omdirigerings-URLen som bokmärke eller som en direkt länk på skrivbordet - och på så sätt skapa en snabb genväg till framsidan av FirstAgenda Prepare.

För att kopiera länken markerar du bara hela länken, högerklickar med musen och klickar på "kopiera text". Du kan också klicka på den lilla mapp-ikonen till höger om länken. Detta kopierar också hela länken till Urklipp.

Vad händer om du är medlem i flera organisationer?

• Om du är medlem i flera organisationer kommer du i princip att dirigeras direkt till den specifika organisationen som omdirigeringslänken är skapad för.

• Om du redan är inloggad och har en flik öppen i FirstAgenda Prepare kommer du dock att dirigeras direkt till den organisationen du senast var på. Därför kan du med fördel stänga öppna flikar i FirstAgenda Prepare om du vill komma direkt till den specifika organisationen.