Kan jag sluta registreringen för talarlistan?

Ja, som administratör har du möjlighet att  sluta för registreringen av talare till talarlistan. Det kan bero på att tiden vid mötet är kort eller att tillräckligt många har konsulterats angående den aktuella dagordningspunkten.

• Gå till punkten och se talarlistan i höger sidan

Bild
Lista över talare till höger

• Här har du möjlighet att "stänga av" den orangea knapp med bocken. När den har bytt färg till grå betyder det att registreringen för talarlistan har slutats och mötesdeltagerna kan inte längre själv lägga sig i talarlistan.
Bild
Bocka på höger sida för att stänga registreringar för talarlistan

Du kan alltid aktivera funktionen igen, så att mötesdeltagerna kan lägga sig i talarlisten igen, vid att slå på funktionen.