Kan jag lägga till en person, som gärna vill ge en kommentar till en talare?

Ja, om du önska att lägga till en person, som gärna vill ge ett svar/en kommentar till en annan talare, kan du som administratör i FirstAgenda Live, lägga till personen.

• Om du på uppdrag av en mötesdeltagare vill ställa in personen för att kommentera på talaren, klicka först på den person som är talaren.

• Härifrån har du tre alternativ, och du kan välja att lägga till en person som ska ge ett svar, vid att klicka på pil-inkonen längst till vänster.

Bild
Talarlista

• Vid att klicka på pilen får du ett nytt fönster upp, där du kan söka efter den mötesdeltagare som du vill lägga till, till att ge ett svar.

Bild
Lägg till kommentar

• Klicka på "Lägg till" och du har lagt till personen direkte på talarlistan med en kommentar eller svar till en annan talare.