Hur skapar jag en votering med punkter?

Om du vill dela en inställning eller ett förslag upp i flera punkter för att kunna rösta på dem individuellt.

Så här skapar du en punktvis votering:

• Gå till mötet och det specifika ärendet på dagordningen där du vill skapa en punktvis votering.

• Börja med att markera texten med musen på den befintliga inställningen/förslaget som ska skickas för individuell omröstning.

• Ovanför markeringen kommer nu en ruta att visas med alternativen "Inställning" och "Förslag".

Bild
Ovanför markeringen kommer nu en ruta att visas med alternativen "Inställning" och "Förslag".

• Klicka på "Inställning" eller "Förslag". Din inställning/förslag kommer nu att läggas till behandlingen och placeras under den ursprungliga inställningen/förslaget.

Bild
Klicka på "Inställning" eller "Förslag".

• Upprepa processen för de punkter som ska skickas för individuell votering.

• Nu kan du skicka varje punkt från den ursprungliga inställningen/förslaget till votering.