Varför överförs inte användarna till Live?

Om du upplever problem med att dina användare inte överförs till Live kan det finnas flera förklaringar.

1. Användaren har inte använt sin inbjudan

När du har skickat en inbjudan till en användare i Prepare kommer användaren omedelbart att visas i användarlistan - även om användaren ännu inte har accepterat och använt inbjudan.

Först när användaren har accepterat inbjudan och skapat sitt användarkonto i Prepare kan användaren importeras till Live.

Se därför till att användaren har accepterat sin inbjudan och importera sedan användarna till Live.

• Här är hur du skickar en inbjudan till en användare igen om inbjudan har försvunnit.
  • Se här hur du importerar användare till Live.

2. Användaren är inte kopplad till en grupp

För att en användare ska kunna importeras till Live måste användaren vara kopplad till en grupp i Prepare, antingen som gruppmedlem eller som övrigt medlem.

• Om användaren har rösträtt i Live måste användaren vara kopplad till gruppen som gruppmedlem.
  • Om användaren är mötessekreterare eller är ersättare måste användaren kopplas till gruppen som övrigt medlem.

Se därför till att användaren är kopplad till en grupp i Prepare och importera sedan användare till Live.

• Här är hur du kopplar en användare till en grupp.
  • Se här hur du importerar användare till Live.

Obs. Om varken grupper, möten eller användare överförs till Live, kontrollera om gruppen är aktiverad i Publicerings API'et. Se här hur du aktiverar Publicerings API'et.