LetDialog - version 2023.03

Indsendt af Andreas den ons, 08/03/2023 - 09:53

Rettelser og forbedringer af apps

Der er i den seneste tid blevet rettet i LetDialog-appen, så den stemmer overens med webversionen.

• Opret dialog: Når du opretter en dialog vil overskriftsfeltet være fjernet fra flowet. Du kan se overskriftsfelter på ældre dialoger under Dialoginformation.

• Dialogens emne vil nu blive vist som overskrift i dialogoverblikket.

• Statusbesked kan læses i sin fulde længde. Hvis en intern medarbejder (AD-bruger) har tilføjet en statusbesked til sin profil, kan denne nu læses i sin fulde længde på apps.

OBS: Opdateringen er pr. 8. marts ude på Apples App Store og vi forventer, at det hurtigst muligt kommer på Google Play Store.