LetDialog - Tydeligere visning

Indsendt af Emilie den tor, 15/09/2022 - 18:05

Når en dialog oprettes, overser mange at borgeren først inviteres, idet der trykkes “Opret dialog” i slutningen af flowet, og ikke ved tryk på ”Inviter” midt i flowet. Dette synliggøres nu ved den fede tekst ”Borger modtager først invitationen, når dialogen er oprettet.”

FEJLRETTELSER:

• Antal dialoger på Organisationsenheden talte forkert
    Det antal dialoger, som står i listen på en organisationsenhed, stemmer nu overens med det antal dialoger, som er på organisationsenheden. Endvidere er overskriften ”Antal dialoger” ændret til ”Dialoger”.

• Fejlrettelse på SMS notifikationer
    Der blev fundet en fejl, som fik SMS servicen til at gå ned. Denne fejl er nu rettet.