LetDialog - Rediger indhold i "Omhandler"

Indsendt af Emilie den man, 31/10/2022 - 18:09

Det er nu muligt for den dialogansvarlige at redigere indholdet i feltet ”Omhandler” i Dialoginformation på selve dialogen. Ændringen fremgår i dialogens log.

Øget overskuelighed i overbliksbillederne Organisationsenheder og Brugere

Overbliksbilledet ”Organisationsenheder” er opdateret, så det nu viser tre kolonner:

• Navnet på organisationsenheden
  • Antallet af administratorer i enheden
  • Antallet af dialoger i enheden

Kolonnen ”Tilføjet” er fjernet fra overblikket.

I overbliksbilledet ”Brugere” er de to kolonner ”Admin” og ”Aktiv” fjernet for at gøre plads til den øvrige information.

FEJLRETTELSER

• Når du indsatte et link med en meget lang URL, så gik URL’en ud over dialogboksen. Denne fejl er nu rettet.

• Fremadrettet, når du i en dialog skriver et meget langt ord i dialogboksen, vil ordet brydes op, så den samlede tekst i dialogboksen forbliver indenfor boksens kanter.

NB: Ovenstående ændringer gælder i første omgang på web-versionen af LetDialog. Brugerne af App-versionen skal derfor være opmærksom på dette. Opdateringen vil selvfølgelig på sigt være tilgængelig for både web og app.