LetDialog - Optimering af SMS notifikationer

Indsendt af Emilie den man, 06/02/2023 - 12:42

Dato og tid til sms-notifikationer

Vi har tilføjet dato og tidsstempel til sms-notifikationer for beskeden som notificeres. Det betyder, at der ved nye beskeder sendes “Du har en ulæst besked kl. 09:32 d. 03-02.2023” frem for “Nyt i din LetDialog”.

Opdeling af sms-notifikationer afhængig af om brugere er dialogansvarlig eller ej

Der sendes sms-notifikationer for følgende:
   1. Nye beskeder
   2. Flere ulæst beskeder
   3. Nye deltagere
   4. Dialogen er lukket
   5. Nye deltagere hvor der skal gives samtykke fra samtykkegivere
   6. Du bliver tilføjet til en dialog
   7. Emnet-feltet er ændret
   8. Omhandler-feltet er ændret
   9. Når en dialog har været uden aktivitet i 90 dage.
- Dialogansvarlige modtager alle sms-notifikationer.
- Øvrige deltagere modtager: 1,2,3 og 4

Denne release er første skridt mod en generelt forbedring af notifikationer i LetDialog, hvorfor optimering af email og push-notifikationer kommer efterfølgende.