LetDialog - Ny funktionalitet til AD brugere

Indsendt af Emilie den tir, 10/01/2023 - 11:19

Mulighed for at tilkendegive ikke-journalpligtige dialoger ved manuel sletning af dialog.

Brugerne har nu mulighed for at vælge mellem om dialogen, som de sletter, er journaliserings pligtig eller ej.

Automatisk sletning af sms’er, emails og lukkede dialoger efter 30 dage

• Persondata herunder sms’er, mails og lukkede dialoger vil automatisk blive slettet fra databasen, når de er ældre end 30 dage.
  • Når dialoger lukkes vil den dialogansvarlige blive påmindet om den automatiske sletning, samt notificering af deltagere og journalisering af dialogen.

Nye features for AD-Brugere: Aktiv-status og statusbesked

Aktiv-status gør det muligt for AD-brugere at tilkendegive, om de er aktive i LetDialog via et manuelt skift mellem online eller offline.

• Dette bliver indikeret med en grøn prik for online og en hvid prik for offline ved brugerens initialer.
  • Aktiv-status kan ses af alle øvrige brugere, som AD-brugeren er i dialoger med.

Statusbesked giver ligeledes AD-brugerne mulighed for at give en kort besked på 150 tegn til de øvrige brugere i deres dialoger f.eks. i forbindelse med ferie eller sygdom.

• Når AD-brugerne opretter en statusbesked skal de vælge en dato og tidspunkt hvornår statusbeskeden skal nulstilles.
  • Statusbeskeden er ikke inkluderet i PDF eksport af en dialog.

Aktiv-status og statusbesked kan findes i dropdownmenuen ved klik på brugerens navn øverst til højre.

• Aktiv status kommer til at stå efter AD-brugeres navn i selve dialogen, på deltageroversigten i dialogen og ved klik på deres avatar øverst i dialogen.

Andre rettelser

Præcisering af “Senest aktiv”
Formuleringen for “Senest aktiv” under deltageroversigten er blevet præciseret til “Dialogen er senest åbnet”.

Venstremenuen er forbedret
Venstremenuen og andet indhold er nu sidestillet, så menuen ikke overskrider andet indhold.