LetDialog - Ny funktion

Indsendt af Emilie den fre, 23/09/2022 - 18:06

Det er nu muligt at rydde op i eksisterende organisationsenheder, så en organisationsenhed kan deaktiveres.

Oversigten over organisationsenheder viser som udgangspunkt alle aktive organisationsenheder, men det er muligt filtrere blandt aktive/deaktive enheder via en dropdown øverst i tabellen.

Det er et krav, at samtlige dialoger på en organisationsenhed er lukket før end organisationsenheden kan deaktiveres. Brugeren kan deaktivere enheden i Organisationsenheder-overblikket ved klik på de horisontale prikker og et nyt punkt fremstår ”Deaktiver enhed”.

Når en organisationsenhed er deaktiveret, er det ikke muligt at oprette en ny dialog tilknyttet organisationsenheden.

Det er muligt at genaktivere en enhed ved klik på de horisontale prikker og et nyt punkt fremstår ”Genaktiver enhed”.

Idet en organisationsenhed genaktiveres, bliver alle dialoger tilknyttet enheden tilgængelige for administratorerne af organisationsenheden.

Det er kun tværgåendeadministratorer, der kan deaktivere/genaktivere organisationsenheder.