LetDialog - Ændring til Opret dialog på web

Indsendt af Emilie den man, 10/10/2022 - 18:06

Vi har forbedret kommunikationen i flowet, når du opretter en dialog.

Felternes hensigt forklares med en tekst, så brugerne ikke er i tvivl om, hvor de skal skrive hvad. De tre felter ”Overskrift”, ”Emne” og ”Omhandler” er slanket. Tilbage er ”Emne”, som indeholder hvad dialogen handler om og ”Omhandler”, som indeholder hvem” dialogen handler om. ”Overskrift” er fjernet.

Du kan i en periode tilgå informationen i det fjernede felt på ældre dialoger i “Overskrift”-feltet under Dialoginformation på selve dialogen. Det vil være muligt indtil september 2023.

Endelig er brugervenligheden øget idet “Din rolle i dialogen” nu på forhånd er preudfyldt med den seneste rolle, som brugeren har skrevet i feltet. Endvidere vil “Organisationsenhed” nu fremover være valgt automatisk for brugeren, hvis denne kun har “Opret Dialog”-rettigheden i én organisationsenhed.

Ny funktionalitet:

• Sorteringen af dialoger på dialogoverblikket er ændret, så ulæste dialoger ligger øverst sorteret efter seneste indlæg og dernæst kommer de læste dialoger igen sorteret efter seneste indlæg.

FEJLRETTELSER:

• En bruger kunne se men ikke åbne en dialog på trods af, at der endnu ikke var givet samtykke til at brugeren blev inviteret ind i dialogen. Det er nu rettet, så brugeren først kan se dialogen, når samtykket er givet.

NB: Ovenstående ændringer vil i første omgang blive udgivet på web-versionen af LetDialog, hvorfor den gamle måde at oprette en dialog på vil fremstå i App-versionen. Brugerne af App-versionen skal derfor være opmærksom på dette. Opdateringen vil selvfølgelig på sigt være tilgængelig for både web og app.