LetDialog 2 - Vedhæft worddokument samt forskellige øvrige optimeringer

Indsendt af Andreas den tor, 11/07/2024 - 10:57

Image
LetDialog 2 Logo

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog.

Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række nye muligheder, heriblandt at du nu kan vedhæfte word-dokumenter i en dialog. Der er også ændringer, når du opretter din adgangskode ved brug af e-mail og adgangskode, samt en række øvrige optimeringer og fejlrettelser.

Nye funktioner

• Du kan nu vedhæfte word-dokumenter: LetDialog understøtter nu word-dokumenter (.Docx), og du kan derfor sende og vedhæfte word-dokumenter i dine dialoger.

• Opret adgangskode samtidig med accept af lovgrundlag: Hvis du bliver oprettet via loginmetoden e-mail og adgangskode, vil du nu blive bedt om at oprette din adgangskode samtidig med, at du accepterer lovgrundlaget. Tidligere skulle man benytte en engangskode, man fik tilsendt på e-mail. Dette er ikke længere gældende.
Image
Opret adgangskode - LetDialog

Forbedringer

• Opdateret sikkerhed: Sikkerheden er blevet optimeret og forbedret rundt i produktet.

• Ikke muligt at gemme dato i fortiden: Ved statusbesked er det ikke muligt at gemme en dato i fortiden.

• Vælg mellem aktive AD-loginsesseioner: Ved AD-login, skal man som udgangspunkt fremover vælge mellem aktive AD-loginsessioner i browseren eller logge ind med en ny.

• Opdatering af adgangskode: Hvis man logger ind med e-mail og adgangskode og ønsker at opdatere sin adgangskode under profilindstillinger, vil man fremover blive videresendt til LetDialogs loginplatform.

Fejlrettelser

• Rettelse af FKO-synkronisering: FKO-synkroniseringen har fået rettet en fejl, der gjorde, at deaktiverede FKO-organisationsenheder ikke blev aktive i LetDialog igen, selvom de var markeret som aktiv i FKO.

• Indtastningsfelter virker igen i appen: Ved telefoner med iOS 15.8 eller lavere var der en fejl, der gjorde, at man ikke kunne indtaste i indtastningsfelterne f.eks. e-mailfeltet ved login. Dette er blevet rettet.

• Sletning og geninvitationer virker igen: Der har været forskellige fejlscenarier i forbindelse med sletning og geninvitation af slettede brugere. Disse er alle blevet rettet.

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.