LetDialog 2 - Tilføjelse af fejlside ved fejlslagen login med AD

Indsendt af Andreas den tir, 28/05/2024 - 09:39
Image
LetDialog 2 Logo

 

 

 

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog. 


I den seneste version af LetDialog har vi tilføjet en fejlside med teksten "Brugeren blev ikke fundet", hvis man forsøger at logge ind med AD, men mailen samtidig ikke eksisterer i LetDialog. Derudover vil man som organisations- og enhedsadministrator nu modtage en bekræftelsesbesked ved ændring eller oprettelse af enheder. 

  • Fejlside ved login med AD uden gyldig e-mail: Hvis du forsøger at logge ind med AD, men din e-mail ikke matcher en bruger i LetDialog, vil du blive mødt af en fejlside med teksten "Brugeren blev ikke fundet" samt en opfordring til at kontakte din organisationsadministrator, hvis dette skulle være en fejl.
     
  • Bekræftelse, når du gemmer enhedens navn: Hvis du ændrer navnet på en enhed, vil du blive mødt af en bekræftelsesbesked i nederste venstre hjørne.
     
  • Bekræftelse ved manuel oprettelse af enhed: Hvis du manuelt opretter en enhed, vil du nu modtage en bekræftelsesbesked på, at enheden er blevet oprettet.
     
  • Brugerinformation vises igen: Nogle af jer har muligvis oplevet, at brugerinformationen i selve dialogerne var forsvundet. Denne fejl er nu blevet rettet, så brugerinformationerne og dialogerne igen vises korrekt.
     

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.