LetDialog 2 - Sproglige forbedringer og små fejlrettelser

Indsendt af Andreas den tor, 06/06/2024 - 10:17

Image
LetDialog 2 Logo

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog.

Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række forbedringer og fejlrettelser. Her har vi bl.a. foretaget nogle sproglige optimeringer i appen, mens det nu kun er muligt at indtaste tal i CPR-feltet.

Forbedringer

• Sproglige forbedringer i appen: Vi har foretaget en række sproglige forbedringer rundt i IOS-appen. Dette gælder blandt andet, når man skal give adgang kamera, billeder og Face-ID.

• Kun tal i CPR-feltet: Det er nu udelukkende muligt at indtaste tal i indtastningsfeltet for CPR-nummer. CPR-feltet bruges, når der skal inviteres en bruger, der skal anvende MitID som loginmetode.

• Dialoginformation lukkes ved skift af dialog: På webversionen vil dialoginformationspanelet nu blive lukket, hvis man har det åbent og samtidig skifter til en anden dialog.

Fejlrettelser

• Manglende etiket-notifikationer i iOS-appen: Det har tidligere ikke været muligt at opdatere etiket-notifikationen (den røde prik i højre hjørne af app-ikonet). Det er nu sådan, at der altid vil stå et “1”, såfremt der er én eller flere notifikationer, og man har tilladt det i sin telefonindstillinger. Etiketten vil nulstilles i det, man åbner appen.

• Statusbesked i browser-versionen er igen mulig at gemme: Det er nu igen muligt gemme en statusbesked, når man anvender LetDialog i en browser på computeren.

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.