LetDialog 2 - Nye forbedringer og rettelser

Indsendt af Andreas den tor, 16/05/2024 - 10:54
Image
LetDialog 2 Logo

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog.

I den seneste version af LetDialog, er der blevet foretaget en række forbedringer og rettelser, som du kan læse mere om nedenfor

• Ændringer i appen til IOS og Android: Ved statusbesked, er dato- og klokkeslætsvælgerens udseende nu indstillet efter telefonens egen brugergrænseflade.

• Ikon ved accept af lovgrundlag: Ved accept af lovgrundlag er der til accepter-knappen tilføjet et lille ikon, der drejer rundt for at vise, at næste side er ved at indlæse.

• Valideringsfejlbesked: Ved manuel oprettelse af enheder er der tilføjet en valideringsfejlbesked, hvis man ikke skriver et navn eller har valgt en enhed.

• Forklaring af låseikon fjernet for organisationsadministratorer: Forklaring af låse-ikon skjules for organisationsadministratorer, da de har adgang til alle enheder.

• Notificering af dialogansvarlig: Dialogansvarlige notificeres efter 90 dage, hvis der ikke har været sendt beskeder i en dialog.

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.