LetDialog 2 - Forbedringer og fejlrettelser

Indsendt af Andreas den ons, 18/09/2024 - 11:09
Image
LetDialog 2 Logo

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog.

I den seneste version af LetDialog har vi tilføjet en række forbedringer. Blandt andet bliver dialogen og dialogoverblikket nu opdateret automatisk, mens slettede invitationer bliver fjernet fra listen over invitationer med det samme. Læs om alle de nye forbedringer og fejlrettelser nedenfor:

Forbedringer

• Realtidsopdateringer ved nye beskeder: Når du befinder dig i en dialog eller i dialogoverblikket, bliver disse nu opdateret automatisk. Dette betyder, at du eksempelvis ikke skal ud af en dialog og genindlæse siden for at kunne læse den seneste besked. Beskeden vil i stedet blot vise sig i dialogen i realtid.

• E-mailen som en invitation er sendt til, vises nu for dialogansvarlige på dialogens deltagerliste: Når en deltager er blevet inviteret ind i en dialog, vil e-mailen på den inviterede deltager blive vist i deltagerlisten. Dette giver eksempelvis den dialogansvarlige mulighed for at sikre, at den indtastede e-mail er korrekt. Det er kun den dialogansvarlige, der kan se e-mailen.

• Bekræftelse før fjernelse af dialogdeltager: Før man endegyldigt fjerner en dialogdeltager, skal den dialogansvarlige nu bekræfte handlingen. Dermed minimeres risikoen for, at man fjerner en dialogdeltager ved en fejl.

• Slettede invitationer fjernes fra listen med det samme: Tidligere skulle man genindlæse siden, før en slettet invitation blev fjernet fra listen over invitationer. Dette er nu rettet, så slettede invitationer fjernes fra listen med det samme.

• Brugertypen Borger kan ikke gøres til organisationsadministrator: Det er nu ikke længere muligt, at en bruger med brugerrollen "Borger" bliver tildelt rettigheden som Organisationsadministrator.

Fejlrettelser

• Dialog vist gentagende gange: Nogle af jer har muligvis oplevet, at en dialog er blevet vist gentagende gange i enhedernes dialogoversigt. Dette er nu rettet, så dialogerne blot vises én gang.

• Fejl i PDF-udtræk ved identiske navne: Hvis to deltagere havde præcis samme navn i en dialog opstod der en fejl i PDF-udtrækket. Denne fejl er nu blevet rettet, så det er muligt at have de samme navne uden fejl i udtrækket.

• Bindestreg tillades som symbol i et navn: En bindestreg er nu tilladt at benytte som symbol i sit navn.

• Biometrisk login udløber efter 90 dage: Efter 90 dage udløber det biometriske login (Touch- eller FaceID), og du vil derefter blive bedt om at logge ind manuelt igen. Der vil herefter starte en ny session, som igen varer 90 dage.

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.