LetDialog 2 - Forbedret visning af organisationsenheder

Indsendt af Andreas den man, 13/05/2024 - 10:49
Image
LetDialog 2 Logo

Bemærk: Denne produktopdatering er til den nye version af LetDialog.

Denne version introducerer forbedringer til visningen af organisationsenheder rundt i løsningen, samt mindre rettelser og forbedringer.

Forbedret visning af organisationsenheder

• Ved opret dialog kan man kun vælge de enheder, som man er medlem af. Enheder, som man ikke er medlem af, men som stadig er nødvendig for organisationsvisningen, er markeret med et lås-ikon f.eks “🔒 Borgerservice”

• Hvis man som medarbejder er medlem i én organisationsenhed, vælges den automatisk ved dialogoprettelsen.

• Visningen af organisationsenheder er nu som udgangspunkt klappet ud i stedet for at være klappet sammen.

Rettelser og forbedringer

• Du er muligvis stødt på en fejl, hvor du ikke kunne tilføje en eksisterende bruger i organisationen til en dialog. Denne fejl er nu rettet.

• Menuen øverst til højre vises kun, hvis man har adgang som enten enheds- eller organisationsadministrator.

• Mindre, visuelle rettelser ved invitation af eksisterende brugere til en enhed og dialog.

• Ved login med AD kigges der nu først på e-maildomænet for at forbedre loginoplevelsen. Dette betyder, at det alene er selve e-maildomænet, der afgører, at man bliver sendt videre til den interne login ved brug af AD-login.

• På iOS og Android appen er “Log ud”-knappen flyttet fra menupunkt til at ligge nederst i Profilindstillinger.

• Diverse sproglige rettelser.

NB: Denne version er tilgængelig på alle platforme web, iOS og Android.